Зловмисник втік:У Нікополі резонансне вбивство жінок на переході зафіксувала камера

Постраждалі померли у лікарні.

Скріншот

ДТП сталася близько 8 години вечора 24 грудня о районі автовокзалу у м. Нікополь Дніпропетровської області. Про це повідомляє nikopolnews.net, передають Патріоти України.

Дві молоді жінки переходили дорогу по переходу, коли побачили автомобіль "Mazda", який рухався на великій швидкості. Жінки почали зупинятися, втім водій збив їх. Постраждалі відлетіли на декілька метрів.

Водій скрився з місця злочину, навіть не намагаючись допомогти жінкам. Постраждалі померли у лікарні. Особу власника автомобіля встановлена, його розшукують.

У Нікополі резонансне вбивство жінок на переході зафіксувала камера - фото 1

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...