Злий "жарт" долі: Жінку вбило колесом авто, що проїжджало повз (відео моменту)

У Москві колесо від КамАЗу вбило 54-річну місцеву жительку. Трагедія сталася вночі 31 жовтня, недалеко від торгового центру "Рів'єра". Відеозапис події опубліковано в YouTube, повідомляють Патріоти України.

На відеозаписі видно, що, нічого не підозрюючи, жінка сідає в таксі. У цей час в кадрі з'являється колесо від вантажного автомобіля, що стрімко котиться з боку дороги. Під час зіткнення удар був такої сили, що жінка загинула на місці. За фактом події організовано перевірку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...