"Злив" "республік"? На Донбасі почали активно вербувати бойовиків у Сирію

За даними розвідки, вербувальники ретельно приховують від добровольців численні випадки невиконання приватними військовими компаніями умов контракту, невиплату належного грошового забезпечення сім'ям загиблих і повернення їхніх тіл на батьківщину.

Ілюстрація: inosmi.ru

Добровольців на окупованому Донбасі стали активніше вербувати для участі в бойових діях у Сирії. Приватні військові компанії РФ віддають перевагу особам, які мають досвід у військовій справі. Про це заявив речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, повідомляють Патріоти України.

"На тимчасово окупованій території Донбасу активізували свою роботу вербувальні центри російських приватних військових компаній. Здійснюється відбір добровольців з числа місцевого населення, а також з'єднань і частин так званих 1 і 2 АК російсько-окупаційних військ для подальшого направлення для участі в бойових діях в Сирії в березні цього року", - говорить Гуцуляк.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...