Змінилися плани? В аеропорту Москви сталася дивна НП

У четвер, 31 січня, літак авіакомпанії "Росія", який виконував рейс з Москви до Санкт-Петербургу, долетівши до міста призначення, раптом повернувся до Внуково, повідомляють Патріоти України.
Як пише 360tv, з посиланням на прес-службу аеропорту, екіпаж пояснив своє рішення поганими погодними умовами у Санкт-Петербурзі, але в тамтешньому аеропорту цю інформацію не підтвердили.

Журналісти також відстежили політ літака за допомогою ресурсу Flightradar, який показує, що лайнер практично долетів до міста призначення, але несподівано розвернувся і попрямував в бік Москви.

"Екіпаж прийняв рішення повернутися у зв'язку з тим, що в Пітері погана погода", - відповіли у Внуково. Після прибуття пасажирам на борт доставили воду. Як тільки погодні умови покращаться, лайнер тут же вилетить до Санкт-Петербургу.

Разом з цим в аеропорту Петербурга Пулково не підтвердили інформацію про погодні умови.

"Аеропорт Пулково працює в штатному режимі. Ми приймаємо за розкладом повітряні судна як на приліт, так і на виліт. Над аеропортом світить сонце, повністю блакитне небо, немає жодної хмари", - заявили в прес-службі. Інших подробиць інциденту на даний момент немає.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...