Змушує хворобу "заснути''! Медики заявили про прорив у лікуванні раку

Учені з Австралії зробили прорив у галузі лікування раку шкіри за допомогою T-клітин, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Daily Mail.

За словами очільниці дослідження, Сімони Парк, ці клітини "утримують рак під контролем". Суть полягає в тому, що "відключаються" стовбурові клітини, що постачають у пухлину кров.

"Ми виявили, що є здатність ввести злоякісне утворення в стан спокою, зупиняючи ракові клітини, але не вбиваючи їх", – пояснила медик.

Повідомляється також, що для блокування розвитку меланоми не потрібно буде розробляти новий препарат – достатньо уже існуючого. Крім того, якщо лікувати рак шкіри таким способом на ранніх стадіях, його розвиток можна повністю зупинити.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...