Змусив окупантів відступити: Стало відомо про подвиг українського військового на Донбасі

За сміливість командування підготувало подання на нагородження сержанта Сергія Гусєва.

У понеділок, 4 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі командир бойової машини сержант Сергій Гусєв влучними пострілами відсік передову групу російських окупантів від вогневого прикриття і змусив ворога відступити. Про це йдеться в вечірньому зведенні штабу ООС в Facebook, передають Патріоти України.

Сьогодні в зоні ООС загинув украінський боєць. Повідомляється, що близько 11:30 противник почав обстріл одного з наглядових постів окремої гірничо-штурмової бригади з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.
«Доповівши про обстріл і координати противника, командир бойової машини сержант Сергій Гусєв відкрив вогонь. Під час відбиття атаки він вчасно помітив російських найманців, які під прикриттям вогню з гранатометів намагалися просунутися вперед. Влучними пострілами Сергій відсік передову групу від вогневого прикриття і змусив ворога відступити», - йдеться в повідомленні.
За інформацією ВЗГ, одна з гранат розірвалася поблизу нашого захисника, в результаті чого він отримав поранення. Після надання медичної допомоги його життю ніщо не загрожує. За сміливість командування підготувало подання на нагородження сержанта Сергія Гусєва.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...