Знайома ситуація: РосЗМІ розповіли про загибель бурятського танкіста у Сирії

У мережу пригадали подібні загибелі бурятських танкістів на Донбасі.

Бурятський терорист на Донбасі, що обіцяв знищувати українців. Фото: "Антикор"

Російські Збройні сили зазнали чергових втрат у Сирії. Зокрема, Flashsiberia пише, що в Сирії загинув командир 5-ї танкової бригади з Улан-Уде (Бурятія, РФ). За інформацією ЗМІ, офіцер отримав важке поранення. Військовий помер після того, як він кілька днів провів у госпіталі. Про це повідомляють Патріоти України.

Журналісти підкреслили, що відрядження офіцера в Сирії було засекреченим, а товаришам по службі про загибель військового розповіли вже після смерті. Військові уточнюють, що подробиць загибелі офіцера їм не повідомляють, не хочуть деморалізувати.

На цю несподівану загибель звернув увагу блогер Руслан Благой. "Знайома ситуація", - написав він, очевидно згадуючи подібні загибелі бурятських танкістів на Донбасі. Варто зазначити, що Росія раніше заявляла тільки про повітряну місію в Сирії, хоча неодноразово там фіксували наявність бронетехніки і спецназу.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...