Знайшла собі на Москві українофоба: Наречений української телеведучої "спалився" на концерті в окупованому Луганську

Перший раз в "столицю" "ЛНР" співак потрапив в 2015 році в вересні. Однак то було ще до бурного роману молодят

Що цікаво, співак-сепаратист в соцмережі не вказав геолокацію на фото, хоча раніше це робив практично завжди. Це вже другий виступ Влада Топалова в окупованому Луганську, повідомляють Патріоти України з посиланням на російскі ЗМІ. Як відомо, у москвича роман з української телеведучої Регіною Тодоренко. Пара планує незабаром одружитися, так як жінка вже на останніх місяцях вагітності.

Разом з Топаловим на Театральній площі Луганська в концерті виступили Вахтанг і група 5sta Family. Окупаційна "влада" організували концерт до "Дня будівельника" і "дня фізкультурника". Незважаючи на запевнення бойовиків про те, що на "театралкою" прибуло більше 10 тисяч глядачів, за незалежними даними на площі було не більше 2 тисяч осіб. Топалов, до слова сказати, кілька фото з Луганська показав в Instagram.

Однак, де саме виступав на цей раз співак не став демонструвати, не поставивши навіть гео-тега, хоча зазвичай регулярно відзначає місце, де зроблені фото. Можливо за проханням нареченої.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...