"Знаючи вас як справжнього патріота "ДНР": Окупаційний мер Горлівки запросив мера Бахмута у гості (фото)

У своєму листі, долаючи огиду до української мови, Приходько запрошує Олексія Реву на «Перший етап відкритого Чемпіонату "ДНР" з автомобільного спорту», ​​який відбудеться 14 липня.

Іван Приходько. Фото: соцмережі.

Так званий «мер» Горлівки Приходько Іван, призначений на посаду ватажком «ДНР», написав листа меру Бахмута Олексію Реві. Про це розповів журналіст Микита Сініцин у себе в Facebook, передають Патріоти України.

Цю інформацію і фото самого послання журналіст отримав від джерела в мерії Горлівки. У своєму листі, долаючи огиду до української мови, Приходько запрошує Олексія Реву на «Перший етап відкритого Чемпіонату "ДНР" з автомобільного спорту», який відбудеться 14 липня. При цьому, окупаційний «мер» називає Реву «справжнім патріотом «ДНР», який душею підтримує антифашистську ідеологію.
«Лист відправили в Бахмут поштою на початку тижня, так що думаю дійде до 18-го. Взагалі звичайно з боку Приходька це - звичайний тролінг, але вийшло кумедно», - розповіло джерело в адміністрації Горлівки.


Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...