"Зняла штани перед класом": На Хмельниччині розгорівся гучний скандал у школі

У Хмельницькій області в місті Волочиськ скандал через вчительку гімназії №6, яка публічно принижувала дітей і била їх на уроках, отримав продовження. Після того, як провину педагогині визнав суд, батьки вже третій місяць безрезультатно вимагають звільнити її, але директор на такий крок йти не бажає, йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, що вчителька української мови оскандалилася тим, що знімала з учнів 3 класу білизну, ходила разом з ними в туалет і не гребувала рукоприкладством. Як розповіла мама однієї з учениць Тетяна Ямкова, одяг з дітей вчителька Марія Степанівна знімала самостійно. А мама учня 3 класу Тетяна Моставлюк розповіла, що з її сина через сміх вчителька стягнула штани перед усім класом. Сама педагогиня каже, що такими методами просто карала непосидючих хлопчиків.

Скандал після розголосу отримав широкий резонанс, і директор оголосив догану вчительці, а батьки звернулися до суду. Жінку визнали винною у дрібному хуліганстві, однак поки тривав розгляд справи, термін, коли її дозволялося звільнити або оштрафовати, вже минув.

Від викладання у класі, в якому постраждали учні, Марію Степанівну усунули, і тепер вона вчить інших школярів. За словами директора школи Володимира Ревуцького, суд вирішив не притягувати вчительку до адміністративної відповідальності, тож і підстав звільнення за аморальний вчинок немає. Додамо, що за побиття учнів педагогом триває ще один суд - тепер жінці загрожує вже кримінальна відповідальність.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...