Зняла скальп, наче індіанець: В Ужгороді жінку поранила бурулька

Життю постраждалої нічого не загрожує, а от зовнішній вигляд, ймовірно, може дещо постраждати.

Остерігайтеся бурульок! Ілюстрація: Багнет.

В Ужгороді біля будинку на вулиці Швабська на жінку впала крижана бурулька і травмувала її. Постраждалу госпіталізували, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 29 січня о 16:00. За словами очевидців, з голови жінки йшла кров, тому негайно були викликані медики, які госпіталізували постраждалу.
"Про стан пацієнтки, яка отримала травму в результаті падіння бурульки. Як повідомив черговий лікар Закарпатського обласного клінічного Центру нейрохірургії та неврології Андрій Потока, екстреною медичною допомогою до установи була доставлена 56-річна жінка зі скальпованою раною голови - пошкодження м'яких тканин голови. За словами очевидців, травма була отримана в результаті падіння бурульки", - йдеться в повідомленні міського відділу охорони здоров'я.
За даними мерії, яка постраждала надана вся необхідна медична допомога, стан пацієнтки стабільний, загрози життю немає.
Джерело: Zakarpatpost.net

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...