Зніс чотири авто, вбив людей: Mercedes, втікаючи від поліції, виїхав на зустрічну смугу (фотофакти)

У Києві на проспекті Шухевича сталася аварія за участі п’яти авто. Унаслідок зіткнення двоє людей загинули, ще троє постраждали. Злочинцю "світить" 10 років.

Попередньо, близько опівночі з 3 на 4 лютого водій Mercedes виїхав на проспект Шухевича проти руху. Присутні на місці патрульні поліцейські почали погоню за авто, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Київ оперативний».

За кількасот метрів Mercedes в’їхав у Dacia, — останнього відкинуло на зустрічну смугу. Після зіткнення Mercedes також в’їхав у інші три автомобілі. Водія Mercedes госпіталізували.

На місці аварії працюють патрульна поліція, слідчо-оперативна група та лікарі «швидкої».

Винуватця смертельної ДТП на проспекті Шухевича в Києві затримали.
Як повідомляє прес-служба київської поліції, за фактом аварії слідчим управлінням поліції Києва розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
"Фігуранту, який на момент ДТП перебував у стані сп’яніння, загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - йдеться в повідомленні.
За даними поліції, 45-річний водій автомобіля "Мерседес" рухався по зустрічній смузі проспекту Шухевича та на вимогу працівників поліції не зупинився. В подальшому правопорушник зіткнувся з автомобілями "Дачія Логан", "Ауді", "Тойота" та "Опель".
Внаслідок автопригоди 50-річний водій "Дачія" та його 35-річна пасажирка загинули на місці, а водія "Ауді", пасажирку "Опеля" та водія "Мерседеса" госпіталізували.


"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...