Знову карма? У Росії сталася нова НП із пасажирським літаком

Літак повинен був відправитися за маршрутом Санкт-Петербург - Сиктивкар

Ілюстрація: ЖЖ

У Росії невідомий заявив про бомбу на борту літака в Пулково, через що рейс довелося затримати. На місці інциденту працюють спеціалісти, заявив телеканал "360TV" у своєму Telegram, повідомляють Патріоти України.

"Повідомлення про рейс 503 надійшло по телефону зранку 8 березня. Цю інформацію підтвердив представник компанії АТ "Нордавіа - Регіональні авіалінії", - сказано в новині.

Зараз на місці працюють фахівці.. За даними аеропорту, виліт призначено на 12:00 за московським часом. Пізніше ЗМІ заявили, що того, хто телефонував уже знайшли і поліція вирушила до нього додому.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...