Знову зі "згвалтованим" котом: Кримчан закликали не поскупитися на пам'ятник "ввічливим" окупантам (фотофакт)

Автори сімферопольського пам'ятника вирішили "змилуватися" над котом і поставити біля "зеленого" окупанта дівчинку.

Так пам'ятник російським окупантам має виглядати в Сімферополі. Фото:http://www.sobytiya.info/

У Криму триває збір коштів на встановлення пам'ятника так званим "Ввічливим людям". Як повідомляється на сайті адміністрації Керчі, це буде пам'ятник солдатам і офіцерам російської армії, передають Патріоти України з посиланням на События Крыма.

"Кожен, хто хоче надати посильну допомогу в проведенні заходів по встановленню пам'ятника "Ввічливим людям"- солдатам і офіцерам російської армії, може перерахувати благодійний фінансовий внесок в Кримську регіональну організацію Загальноросійської громадської організації інвалідів війни в Афганістані та військової травми - "Інваліди війни", - сказано в повідомленні.

Пам'ятник "Ввічливі люди" хочуть встановити в Сімферополі біля Держради Криму. Його відкриття заплановано на 12 червня і приурочене до святкування Дня Росії.

Автором проекту став російський художник Салават Щербаков. Конкурс на проект пам'ятника продовжували в минулому році на два місяці.

Як повідомлялося раніше, у день другої річниці так званого кримського референдуму у Бахчисараї відкрили пам'ятник "зеленому чоловічку" з котом, якого у соцмережах встигли висміяти, назвавши пам'ятником російському солдату, який гвалтує кота.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...