''Знищено!'': Бійці ЗСУ повідомили хороші новини з Донбасу

Один терорист "Л/ДНР" був знищений, ще двоє отримали поранення у результаті бойових дій на Донбасі 25 грудня. Про це заявили в прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил на Facebook, повідомляють Патріоти України.

Усього у вівторок російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. Водночас зафіксовані 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

У той же час стало відомо про поранення українського воїна в зоні проведення ООС. "Ворог здійснив обстріл із мінометів калібру 120 та 82 мм позицій Об'єднаних сил у районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку,а в районі селища Золоте-4 на Попаснянському напрямку — з мінометів калібру 82 мм", — йдеться у повідомленні.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі селищ Новотошківське, Станиця Луганська — на Луганському напрямку і в районі міста Авдіївка на Донецькому напрямку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...