Золоті дні літнього відпочинку: Куди податись, Україна відчиняє двері

Літо все ще вабить теплом і хочеться традиційного відпочинку. Море, пляж, запах солі, гуркіт прибою, крики чайок…

Якщо ваш вибір це морський відпочинок в Україні, то Vlasne.ua може запропонувати огляд курортів і зокрема подобового житла.

Найбільше туристів зустрічає Одеса. Це не тільки чорноморський курорт, але і дуже красиве місто, де можна побачити багато визначних пам'яток, є музеї, атракціони, розваги на будь-який смак, красиві місця, безліч ресторанів і кафе, великий вибір пляжів і відмінна інфраструктура.

Ціни тут на подобові квартири є як прийнятні, так і дуже захмарні. В середньому зняти квартиру подобово в Одесі можна за 500грн. Природно, що є квартири як дешевше, так і дорожче. Найдешевша кімната на Vlasne.ua стартує від 58грн. Дуже великий вибір подобового житла, тому можна знайти на будь-який смак і для будь-якого гаманця, але в сезон бронювати потрібно заздалегідь, так як вільних місць може не виявитися.

Переносимося з Одеси в Залізний Порт і тут також є хороший вибір добових квартир, але також потрібно завчасно бронювати. Середня ціна на цьому курорті становить 300грн. На Vlasne зможете не тільки знайти квартиру без посередників в цьому місці, але і абсолютно безпечно її забронювати, так як портал надає подібну послугу. Залізний Порт гарне місце для сімейного відпочинку. Тут є багато атракціонів і розваг, як для дітей, так і для дорослих. Є хороший аквапарк і цікавий луна-парк. Досить багато і розваг для молоді.

Серед популярних курортів Чорного моря і Затока.

Зняти квартиру в Затоці можна в середньому за 400 грн. Але якщо вам потрібно дешевше, то цілком можна знайти і такі варіанти. Ось, наприклад, на Vlasne.ua є кімнати за 80грн. на добу. Є в Затоці непогана інфраструктура і великий вибір розваг.

На Азовському морі можна відпочити в Бердянську. Середня ціна подобового житла становить 300грн. Тут є атракціони, розваги, дуже хороша інфраструктура, прекрасні пляжі і навіть лікувальні грязі. Vlasne.ua дозволяє легко і зручно здійснювати пошук квартир в Бердянську. До того ж, сайт дозволяє не тільки безпечно забронювати квартиру, але і зробити це миттєво.

Ще один популярний курорт на Азовському морі - Кирилівка.

Це активний курорт, де багато розваг. Молодь може дуже весело і цікаво провести час. Хороша інфраструктура і непогані пляжі. Середня ціна квартири 350грн.

З Vlasne.ua можна швидко знайти, миттєво і безпечно забронювати квартиру на будь-якому курорті України. Квартири на сайті тільки від власників, немає посередників і зайвих витрат. Все зручно, легко і продумано. Vlasne.ua - це хороший сервіс для пошуку і організації відпочинку в Україні.

Мобілізація вчителів в Україні: Ось про які нюанси важливо знати

субота, 4 травень 2024, 9:40

У новому законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня 2024 року, вказано, що отримати відстрочку від призову на військову службу можуть певні категорії освітян, передають Патріоти України. . Як пишуть novyny.live, серед них: . Втім, є умова...

Виверження вулкана створило таємницю на два тисячоліття: Японські археологи віднайшли місце смерті засновника Римської імперії

субота, 4 травень 2024, 9:32

Археологи з Токійського університету стверджують, що руїни римської вілли, виявлені ними під залишками іншої вілли біля гори Везувій, можуть бути місцем смерті Октавіан Августа. Варто нагадати, що саме Октавіана, а не його родича і названого батька Юл...