Золоті дні літнього відпочинку: Куди податись, Україна відчиняє двері

Літо все ще вабить теплом і хочеться традиційного відпочинку. Море, пляж, запах солі, гуркіт прибою, крики чайок…

Якщо ваш вибір це морський відпочинок в Україні, то Vlasne.ua може запропонувати огляд курортів і зокрема подобового житла.

Найбільше туристів зустрічає Одеса. Це не тільки чорноморський курорт, але і дуже красиве місто, де можна побачити багато визначних пам'яток, є музеї, атракціони, розваги на будь-який смак, красиві місця, безліч ресторанів і кафе, великий вибір пляжів і відмінна інфраструктура.

Ціни тут на подобові квартири є як прийнятні, так і дуже захмарні. В середньому зняти квартиру подобово в Одесі можна за 500грн. Природно, що є квартири як дешевше, так і дорожче. Найдешевша кімната на Vlasne.ua стартує від 58грн. Дуже великий вибір подобового житла, тому можна знайти на будь-який смак і для будь-якого гаманця, але в сезон бронювати потрібно заздалегідь, так як вільних місць може не виявитися.

Переносимося з Одеси в Залізний Порт і тут також є хороший вибір добових квартир, але також потрібно завчасно бронювати. Середня ціна на цьому курорті становить 300грн. На Vlasne зможете не тільки знайти квартиру без посередників в цьому місці, але і абсолютно безпечно її забронювати, так як портал надає подібну послугу. Залізний Порт гарне місце для сімейного відпочинку. Тут є багато атракціонів і розваг, як для дітей, так і для дорослих. Є хороший аквапарк і цікавий луна-парк. Досить багато і розваг для молоді.

Серед популярних курортів Чорного моря і Затока.

Зняти квартиру в Затоці можна в середньому за 400 грн. Але якщо вам потрібно дешевше, то цілком можна знайти і такі варіанти. Ось, наприклад, на Vlasne.ua є кімнати за 80грн. на добу. Є в Затоці непогана інфраструктура і великий вибір розваг.

На Азовському морі можна відпочити в Бердянську. Середня ціна подобового житла становить 300грн. Тут є атракціони, розваги, дуже хороша інфраструктура, прекрасні пляжі і навіть лікувальні грязі. Vlasne.ua дозволяє легко і зручно здійснювати пошук квартир в Бердянську. До того ж, сайт дозволяє не тільки безпечно забронювати квартиру, але і зробити це миттєво.

Ще один популярний курорт на Азовському морі - Кирилівка.

Це активний курорт, де багато розваг. Молодь може дуже весело і цікаво провести час. Хороша інфраструктура і непогані пляжі. Середня ціна квартири 350грн.

З Vlasne.ua можна швидко знайти, миттєво і безпечно забронювати квартиру на будь-якому курорті України. Квартири на сайті тільки від власників, немає посередників і зайвих витрат. Все зручно, легко і продумано. Vlasne.ua - це хороший сервіс для пошуку і організації відпочинку в Україні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...