​Зорян Шкіряк обіцяє влаштувати справжній терор автомобілістам: Жертвами стане кожен другий, штраф від 2000 грн

Мова йде про улюблений «гріх» українців за рулем. Однак, схоже, це стане лише однією зі складових у жорсткому наведенню ладу на дорогах України.

На українців полюватимуть "автокілери" Зорян та Шкіряк. А може Зоряний Шкіряк?

Чи стане ладу більше, питання риторичне. А от те що МВС розраховує зібрати чималі кошти на самому процесі – без усяких сумнівів, зазначають Патріоти України. Побачимо наскільки справедливо у правоохоронців це вийде.

Чи не наймасовішим і прибутковим штрафом, котрий суворо збиратимуть з порушників, це покарання за розмову по мобільному телефону під час керування. І воно має становити не менше 2-3 тисяч гривень. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Шкіряк.

«Якщо говорити про мобільний телефон, мені здається, що це має бути не менше 2-3 тисяч. І тоді буде розуміння», - упевнений епатажний радник Авакова.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...