Зрадник Полунін знову "проспівав" оду Путіну

Скандальний український артист балету Сергій Полунін, який недавно отримав громадянство РФ, знову висловив підтримку російському президенту Володимиру Путіну, повідомляють Патріоти України.

В Instagram артиста було опубліковано фото Путіна, в описі під яким він подякував росіянину, побажавши йому перемоги над "злими організаціями", які, на думку Полуніна, роблять світ небезпечним.

"Спасибі Володимиру Путіну за те, що він не дав жодному світовому порядку захопити владу над світом. Ця людина дає всім нам захист. Моя підтримка Росії і Володимиру Путіну. Ви хороші люди серед багатьох інших по всьому світу. Сил вам, об'єднуйтеся і вставайте проти злих організацій. Разом ми переможемо! І цей світ буде добрішим і безпечнішим", — написав Полунін.

Слова артиста викликали обурення у його підписників, які побажали, щоб йому тепер снилися загиблі через російських окупантів на Донбасі українці.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...