"Зрадники в формі ЗСУ повинні задуматися, що робить наш ворог з такими, як вони в своїй армії", - ветеран АТО

Істерити про недоліки в армії - все одно що ображатися на відображення «дрища» в дзеркалі, замість того, щоб піти в спортзал.

Про породу чоловіків у військовій формі на аватарках на просторах соцмереж, які доводять, яка насправді ЗСУ погана і яка огидна брехня ллється про позитивні зміни в українській армії, у своєму блозі пише українець, ветеран АТО Валерій Прозапас. Патріоти України пропонують повний пост автора.

Є на фб така порода мужчин у військовій формі на аватарках, які коли чують добре слово про українську армію - починають істерично доводити яка насправді вона пагана і яка брехня про позитивні зміни в ЗСУ, підсилюючи свою мужність словами "хєрня" та "ссцють в очі".

Мабуть, ці ходячі приклади стійкості просто сплутали рід діяльності - бо армія ніде не є раєм земним, а кількість посад наполеонів всюди обмежена, навіть в НАТО.

І ніде більше так не відображаються вади суспільства як у війську, тому істерити про його недоліки все одно що ображатися на відображення дрища в дзеркалі замість піти до спортзалу.

Тому якщо витримуєш і знаєш шо робити - дій, не витримуєш - йди.

А мазати лайном і сіяти паніку - це якесь ментальне збочення, тим більше робити це при формі та з тризубами на своїх фейсбучних світлинах.

Наш ворог в історії свого війська мав епізоди, коли своїх затоскувавших в поході солдатів закопували живцем, щоб інші не так скучали за домом і не хандрили.

Він з задоволенням читає ваші дівочі претензії.

А наші предки, коли брали до рук зброю, регулярно попадали на палі та бували четвертовані, розстріляні в кращому випадку - через відсутність держави.

Розказуйте, як зараз все пагано.


Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...