"Зробили красиво": Російський карикатурист похвалив феміністок за акцію у Москві (фото)

​У середу, 8 березня, на Кутовій Арсенальній вежі у російській столиці з'явився банер.

Банер на вежі Кремля. Фото:http://www.svoboda.org/

Російський карикатурист Сергій Йолкін зробив феміністок героїнями свого нового творіння. Натхненням для художника послужила акція, яку вони провели в середу, 8 березня. На башті Кремля з'явився банер з написом "Національна ідея - фемінізм". Карикатуру Йолкін опублікував на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Вчорашні феміністки зробили красиво", - підписав художник картинку.

На карикатурі зображена вежа, в якій сидить Путін. Споруду тримає жіноча рука. Фотографію з банером на башті Кремля назвали фальшивою, пише "Медуза".

За словами військового коменданта Сергія Хлєбнікова, споруда "охороняється засобами сигналізації, відеоспостереження та іншими способами, про які він говорити не має права", а оьже несанкціонованого проникнення не могло бути.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...