"Зуби виб'ю, рагуль": У Львові обурений пасажир напав на контролера (відео)

Весь інцидент зафіксований на реєстратор.

Ілюстрація: autocentre.ua

У Львові контролер посварився з пасажиром трамвая, в результаті чого сталася бійка, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Двоє молодих людей мали на руках пільгові квитки, однак документів, що підтверджують право на них, при собі не було.

Контролер підійшов до хлопців з вимогою пред'явити квитки. Вони, в свою чергу показали паспорта у вигляді ID-карток. 17-річний молодий чоловік намагався довести, що має право на пільговий проїзд, а відповідний документ забув удома. Пасажири погодилися сплатити штраф на кінцевій зупинці, але тільки при поліцейських.

Контролер "Львівелектротрансу" в результаті взяв паспорт в руки і не захотів його віддавати. Молодий чоловік спочатку просто попросив повернути йому документ. Після кількох відмов, він перейшов на лайку.

"Паспорт поверни, інакше я тобі зуби зараз виб'ю, рагуль, б*дь. Я боксер. Паспорт, с*ка, дай. Інакше я тобі камеру в д*пу засуну. Я тебе навпіл скручу", - кричав молодий чоловік.

На зупинці він витягнув контролера на вулицю і кілька разів його вдарив. Чоловік отримав легкі тілесні ушкодження, а також було пошкоджено відеореєстратор вартістю 6,5 тис. гривень. Поліція затримала молодих людей. Було відкрито кримінальне провадження.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...