Зупинятися не хоче: 39-річна українка народила тринадцяту дитину (відео)

Пологи були ризикованими, оскільки у жінки проблеми із серцем і алергія на традиційні ліки.

Скріншот

У Дніпрі 39-річна Олександра Рясніченко народила тринадцяту дитину, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Багатодітна породілля, яка має важку ваду серця та алергію на ліки, сама народила здорового хлопчика. Тринадцяті пологи були ризикованими.

"Хвилювання були, тому що складнощів багато", - розповіла Олександра.

Лікарі підтверджують, що вагітність була важкою, а жінка щодня ризикувала втратити дитину. Великі проблеми створювала алергія пацієнтки на традиційні ліки, але жінка твердо вирішила, що впорається. Бо два роки тому втратила дитину, тому дуже мріяла знову народити.

"Це почуття - знову на руках", - пояснила Олександра.

Під час пологів напоготові були бригада для кесаревого розтину та кров для переливання, однак жінка народила сама цілком здорового хлопчика.

"Звичайно, було: фух! Безумовно, хвилювалися", - зізнається професор кафедри акушерства та гінекології Дніпровської медичної академії Михайло Медведєв.

Батько вже побачив маленького Мирона, але ще не розібрався, на кого він більше схожий. А от десяток старших братиків і сестричок вимушений шикуватися в чергу, аби побачити найменшого родича.

Найстарший 18-річний Даниїл чудово знає, як доглядати за немовлятами, а менші поки готові лише бавитися з малюком удень.

Чоловік породіллі Іван Рясіченко каже, що не бачить проблеми в такій кількості дітей, хіба що плутається в їхніх днях народження. Але тренувати пам'ять доведеться, переконаний і він, і його жінка, бо обоє хочуть, аби Мирон був не останньою дитиною в їх родині. Тому подружжя впевнене, що народжувати прийде ще.

Нагадаємо, раніше в Ужгороді народила школярка.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...