Зупинили авто з вагітною: Навколо поведінки поліцейських у Харкові розгорівся гучний скандал (відео)

У Харкові розгорівся скандал за участю працівників місцевої поліції, повідомляють Патріоти України.

Користувачі соцмереж поширили ролик, записаний жителем міста, на якому зафіксовано конфлікт, який відбувся після того, як поліцейські зупинили машину з вагітною дівчиною.

"У Харкові двоє молодих поліцейських зупинили машину, де перебувала вагітна дівчина, яка їхала до лікарні народжувати. Замість того, щоб супроводжувати її, як це робиться в Європі, США та інших цивілізованих країнах, вони, наражаючи на небезпеку її здоров'я, змусили париться на сонці, щоб скласти на водія постанови і виписати штраф", - обурився користувач Facebook Макс Коваль.

У свою чергу, автор поста звинуватив поліцейських в не менш серйозному порушенні. "При цьому поліцейські незаконно використовували світлові спеціальні сигнали і стояли на автобусній зупинці. Постанови вони виписали без розгляду справи, тобто сіли у свою машину, накатали і все... Спілкувалися поліцейські, не дотримуючись наказу 1179", - додав він.

У мережі ролик зібрав понад 2 тис. переглядів. Думки глядачів розділилися. "Складно коментувати, бо неповне відео ситуації. Так що, не зупиняти, якщо порушення? Шматок вирізали, незрозумілий повний контекст. Хіба її ображають? Нею прикриваються, схоже. Головне відразу полити лайном поліцію, не розібравшись", - зазначили в одному з коментарів.

Деякі користувачі мережі стали на бік поліцейських і звинуватили в некоректній поведінці автора ролика. "Задовбали ці нероби, які їздять і підловлюють поліцію заради власного піару. А почувши їхній сленг, реально хочеться, щоб копи вибігли з машини і вломили їм...", "Вони в будь-якому випадку мали супроводжувати до лікарні, запропонувати допомогу, а не морочити голову", - продовжили дискутувати під роликами.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...