"Зустрічайте рідні кольори!": Активісти відправили патріотичне повітряне послання в окуповані Донецьк та Горлівку (фото)

​Жителям міст надіслали українські Гімн і Прапор.

Фото:Twitter

В окуповані бойовиками "ДНР" Донецьк і Горлівку в середу, 9 травня, відправили патріотичне повітряне послання - Прапори України і Гімн. Про це розповіли на сторінці "Скажений Оскар" у Twitter, передають Патріоти України.

"Як і обіцяли, ми сьогодні запустили два прапора. Горлівка та Донецьк! Зустрічайте рідні кольори!" - зазначив автор публікації.

Також активісти відправили "музичне вітання". "Для тих, хто скучив за Україною, сьогодні ми відправили музичне вітання - Гімн нашої держави", - розповіли в мережі.

"У Горлівці сьогодні очікуються опади у вигляді листівок і синьо-жовтих стрічок", - повідомили в спільноті напередодні відправки.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...