Зустріли як суперзірку, або Як Віда поїхав у рідне містечко після ЧС (фото та відео)

Футболіст збірної Хорватії Домагой Віда після закінчення Чемпіонату світу з футболу – 2018 з родиною поїхав у рідне містечко, де його зустріли як національного героя.

Відомий футболіст збірної Хорватії Домагой Віда після закінчення Чемпіонату світу з футболу - 2018, вирушив разом з родиною в рідне містечко Доні-Михолянц. Домагой Віда, після завоювання срібних медалей зі збірною Хорватії на Чемпіонаті світу з футболу -2018, який проходив в Росії, поїхав провідати рідне містечко разом зі своєю родиною. Зустрічати футболіста в Доні-Михолянце зібралися жителі всієї округи, повідомляють Патріоти України.

Футболіста переодягли у національний одяг, посадили в бричку і відправили кататися. В честь приїзду відомого спортсмена в містечку влаштували танці, гуляння та веселощі. Домагой подякував усім, хто прийшов для того, щоб зустрітися зі своїм знаменитим земляком і випив разом з гостями.

Нагадаємо, збірна Хорватії вперше за всю історію чемпіонату вийшла у фінал. Хорвати програли збірній Франції з рахунком 2:4. Домагой Віда став відомий на весь світ, після того, як записав відео, в якому присвятив перемогу над Росією збірній Україні та вигукнув національне гасло "Слава Україні". За це ФІФА винесла йому попередження за некоректну поведінку, проте, українці та багато інших національностей висловили йому свою величезну підтримку, навіть обваливши рейтинги ФІФА.

Опублікував: Тетяна Ісічук

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...