"Зустрінетеся на кладовищі": Дочка вбитої правозахисниці Ноздровської розповіла про страшні погрози

Дівчина переконує - людина, яка погрожувала їх родині, не один раз відбувала різні покарання у в'язниці.
Анастасія Ноздровська. Фото: imagecdn3.luxnet.ua

Сусіди убитої під Києвом юристки Ірини Ноздровської постійно погрожували її сім'ї та близьким. Про це в ефірі ObozTV розповіла дочка загиблої Анастасія, повідомляють Патріоти України.

"Мама ніколи на це не звертала уваги, пропускала повз вуха. Останні два тижні вони дуже активно погрожували, майже кожного дня. Морально придушували, постійно говорили про Світлану (сестра Ірини Ноздровської, яка загинула в ДТП, - ред.), особливо погрожували бабусі : "Ми тобі зуби повибиваємо", - повідомила дівчина.

За її словами, ця людина не один раз відбувала різні покарання у в'язниці.

"Він не раз говорив, що "у мене в кожній зоні є свої люди". Тобто, що йому на все байдуже. Дідусь розповідав, як він йому особисто говорив, що він підіпре наш будинок і спалить всіх нас", - розповіла вона.

Новий рік Анастасія та близькі, після анонімки з фейкової сторінки в соцмережі, зустріли в пошуках Ірини.

"Коли ми повернулися додому, він вийшов зі свого двору і щось сказав. Я на це не звернула уваги, а тьотя Таня (кума бабусі Анастасії Тетяна Буневич. - Ред.) Потім розповіла, що він сказав: "зустрінетеся з Ноздровською на кладовищі". Може це і збіг, але там, де її знайшли в річці, там поруч кладовище", - зазначила дівчина.

Крім того, вона зізналася, що лежала в лікарні зі струсом головного мозку після побиттям друзями Дмитра Россошанського (винуватця ДТП, в якому загинула сестра Ірини Ноздровської - Ред.), проте справу "зам'яли".

Всі бажаючі можуть допомогти родині вбитої Ірини Ноздровской: карти "Приватбанку" для перерахування коштів: 4149 4996 4196 3200 Дуняк Катерина (мати Ірини Ноздровської), 5168 7555 2947 7891 Ноздровська Анастасія.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...