''Звільняють'' від людей'': Шокуючі факти про скорочення населення на окупованому Донбасі

На території так званої "Донецької народної республіки" підрахували демографічні показники за січень-червень 2018 року. Коефіцієнт зменшення кількості населення виявився набагато гіршим, ніж найнижчий у світі. На ситуацію звернув увагу блогер Денис Казанський. На своїй сторінці в Facebook він порівняв цифри з показниками в Європі, повідомляють Патріоти України.

"ДНР" опублікувала свої демографічні показники за січень-червень 2018. Коефіцієнт зменшення кількості населення в "ДНР" становить -11. Для порівняння, в Україні -3,9. Найгірший показник в світі у Болгарії -5,7. Тепер зрозуміло, від чого всі ці роки звільняють Донбас "визволителі" - від людей", - написав він. За його словами, в "ЛНР" таких даних не публікують, що дозволяє припустити, що там ситуація ще гірше.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...