Звільніть Сенцова: Учасниці гурту Pussy Riot оприлюднили відео на підтримку українського режисера

На своїй сторінці у соцмережі дівчата з групи нагадали, що Олег Сенцов три роки тому був засуджений до 20 років ув'язнення у російській колонії.

Олег Сенцов. Фото:Радио Свобода

У п’ятницю, 25 серпня, учасниці групи Pussy Riot опублікували на офіційній сторінці у Twitter відеоролик на підтримку українського режисера Олега Сенцова, який відбуває покарання у виправній колонії в російському Якутську. У відеоролику дівчата у балаклавах вимагають звільнити Олега Сенцова, передають Патріоти України.

Трохи раніше, 6 серпня Pussy Riot провели акцію на мосту через озеро Сайсари в Якутську, розгорнувши великий плакат з написом Free Sentsov. На наступний день учасниць Pussy Riot Марію Альохіну і Ольгу Борисову затримала поліція.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...