Звірячий оскал "руского міра": 3-річну дитину найманець Путіна бив ​та гвалтував до смерті, в "ДНР" визнали страшний злочин

Всі знущання і сексуальне насильство над дитиною відбувалися у матері на очах, котра була коханкою звіра і «вірною» дружиною іншого бойовика, батька закатованої дівчинки.

Кримінальну справу за фактом смерті неповнолітньої мешканки Іловайська порушено т.з «Харцизькою міжрайонною прокуратурою ДНР». Про це повідомляють окупаційні ЗМІ з посиланням на «Генеральну прокуратуру ДНР» , зазначають Патріоти України.

Раніше в пресі «ДНР» замовчували той факт, що 19 грудня під час транспортування в вузлову лікарню Іловайська від численних травм померла дівчинка 2015 року народження.

Тим часом, в соцмережах поширювалася інформація про те, що раніше судимий 31-річний Олександр Беклеміщев під дією наркотиків ґвалтував і катував 3-річну дочку своєї коханки Катю, а її мати Надія Сторожук до ранку не викликала швидку і намагалася приховати сліди знущань над своєю дитиною .

Згвалтував. Потім він жорстоко побив дівчинку, клаптями вирвав у неї волосся з голови, вивів на вулицю і кинув в брудний сарай. Всі знущання і сексуальне насильство відбувалися у матері на очах, - йдеться в повідомленні.

Увечері, коли коханця відпустило, мати принесла дитину в будинок і намагалася якось зарадити нещатній крихітці, але «швидку» викликала тільки вранці. Виявилося, що у дівчинки серйозно травмовані внутрішні органи і, якби мати забила тривогу раніше, її б, ймовірно, врятували.

За результатами тепер уже «офіційного» висновку судово-медичного дослідження, причиною смерті дівчинки стали набряк головного мозку та закрита черепно-мозкова травма з множинними крововиливами під оболонки головного мозку.

«Подозреваемый в совершении преступления задержан и находится в изоляторе временного содержания. Отмечается, что фигурант не является военнослужащим «НМ ДНР». В соцсетях не согласны с этой попыткой защитить честь мундира. "Этот изверг действительно ополченец, перед этим два раза уже был судим. Мать тоже недолгое время была в ополчении. Он наркоман, и это было видно по его поведению и виду. Мы, иловайчане, до сих пор не можем прийти в себя.. Это вопиющий случай!! Видела эту малютку, приходили с мамой в магазин, где я работаю. Стеснительная кроха, не забитая... Собираем до сих пор все по крупицам, т.к. много не ясного», - пишуть жителі Іловайська

Батько дівчинки теж є бойовиком «ДНР». Як повідомляють в соцмережах очевидці, під час поховання дівчинки він втрачав свідомість і йому викликали лікарів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...