Зволікати було ніколи: Київський патрульний врятував від пожежі цілу родину (відео)

Коли інспектори приїхали на місце події, вогонь та густий дим заполонили весь будинок, а дитина з батьками все ще перебувала у смертельній небезпеці.

Скріншот

Завдяки столичним патрульним, які вчасно прибули на виклик про пожежу, та їхнім злагодженим і рішучім діям, врятовано життя сім'ї. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції, передають Патріоти України.

Операція з порятунку відбувалась на вулиці Жолудєва, 5 жовтня, приблизно опівночі. Коли інспектори приїхали на місце події, вогонь та густий дим заполонили весь будинок, а дитина з батьками на 6 поверсі все ще перебувала у смертельній небезпеці.

"Ще трохи і ми вистрибнемо з балкону", - це прокричали доведені до розпачу люди, які задихалися від диму на балконі 6 поверху.

Зволікати було ніколи. Ризикуючи своїм життям, інспектор патрульної поліції видерся на піддашок між 5 та 6 поверхами. Для того, щоб спуститися на балкон поверхом нижче, дівчинка та її батьки один за одним ставали патрульному на плечі. Усе це відбувалось на очах у жителів палаючого будинку.

Причини пожежі встановлюються. Попередньо, у багатоповерхівці сталось замикання електрощитової. Будинок до ранку був сильно задимлений з 9 по 5 поверхи.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...