Звикають потроху: На радіостанції "Эхо Москвы" вийшов перший ефір україномовної передачі "Шо там у них" (відео)

Автори передумали називати програму "А шо там у хо*лов".

На «Ехо Москви» вийшла перша програма українською мовою. Фото: Replyua.У середу, 28 червня, на російській радіостанції "Ехо Москви" вийшов перший випуск україномовної програми. Зазначимо, що автори програми - Матвій Ганапольський, Олексій Соломін та Олексій Наришкін - передумали називати програму "А шо там у хо*лов", замість цього назвавши її "Шо там у них", пишуть Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

До речі, з трьох ведучих українською вміє говорити тільки один - Ганапольський.

Як видно на відеозапису ефіру, Ганапольський добре володіє українською мовою, тому він говорив майже всю програму. Його колеги-ведучі знають лише окремі слова українською і не вміють їх вимовляти.

Програма вийшла беззмістовною. Значну її частину зайняла розповідь Ганапольського про те, що українською мовою можна привітатися словами "вітаю вас", "добрий день" чи "доброго дня". Також він пояснював своїм колегам та радіослухачам, що означають такі слова, як: "тобто", "товариство", "пані та панове".

В кінці програми Ганапольський пообіцяв, що пізніше "Шо там у них" стане більш інформативною.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...