Звинувачує в усьому "Азов": Няша Поклонська написала романтичну історію про замах на своє життя

Прихильниця покійного царя Миколи ІІ розповіла історію про те, як її особиста охорона, яка складалася з членів НЗФ кримська самооборона нібито виявила в авто прокурорки вибухівку.
Наталія Поклонська. Фото: ТАСС.

Зрадниця Наталія Поклонська, яка у 2014 році сприяла анексії Криму росіянами стверджує, що на неї було майже скоєно замах. Про це вона написала у своїй книзі "Кримська весна: до і після. Історія з перших вуст", пишуть Патріоти України із посиланням на кримські ЗМІ.

Прихильниця покійного царя Миколи ІІ розповіла історію про те, як її особиста охорона, яка складалася з членів НЗФ кримська самооборона нібито виявила в автомобілі прокурорки пристрій, який мав вибухнути тоді, коли Поклонська їхала на роботу.

У замаху вона звинувачує екс-командира полку "Азов", народного депутата Андрія Білецького. За словами Наталії саме він підмовив 19-річного кримчанина Максима Філатова встановити вибухівку. Хлопця після цього судили у Північно-Кавказькому окружному військовому суді у Ростові-на-Дону. Йому винесли вирок у вигляді 6-ти років колонії суворого режиму.

"Коли співробітники ФСБ принесли в мій кабінет знешкоджений вибуховий пристрій, я побачила, що було всередині. Це були болти-саморізи, різні невеликого розміру сталеві деталі з гострими краями. Навіть на секунду не можу уявити, що могло б статися, якби спрацював цей потужний і смертоносний вибуховий пристрій. Який би був його радіус ураження і скільки людей могли б постраждати", - пише жінка.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...