"Аби він був здоровий...", - мама 2-річного хлопчика просить врятувати синочку життя (фото)

Маленький Нікітка потребує допомоги, після важкої хвороби у нього болючі судоми та втрата всіх навиків

Фото: "ТСН"

Після застуди у Корнєєва Нікіти розвинувся спастичний тетрапарез, агенезія мозолистого тіла та ЗПМР, у результаті чого хлопчик відстає у розвитку від однолітків. Про хворобу маляти розповіла його мама, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За її словами, до 7 місяців хлопчик був цілком здоровим і розвивався, як і однолітки. Але після застуди і призначеного лікування у дитини почалися судоми і стала неактивною ліва ручка.

"Реанімація, десятки уколів та крапельниць. На той момент я не розуміла всю серйозність ситуації, поклавшись на професійність лікарів. Приїхавши додому, пройшовши курс масажу ручка знову почала нормально функціонувати. Ми дякували Богу, що все позаду, але біда не ходить одна. У 10,5 місяців Нікітка знову захворів, був встановлений невтішний діагноз: пневмонія під питанням", – розповідає мама хлопчика.

Пізніше, як зазначила жінка, у Нікіти знову почалися судоми і невдовзі малюк втратив абсолютно всі набуті навики. Діагноз дитини змінився: спастичний тетрапарез внаслідок перенесеного вірусного енцефаліту, агенезія мозолистого тіла, ЗПМР.

"Усі реабілітації давали втішні результати, нехай маленькі, але такі цінні для нас. Планів на лікування дуже багато, але наші фінансові можливості вже вичерпані повністю. Ми все, що могли, зробили: і кредити, і позики, і волонтерська допомога – все було. Я не звикла просити, але змушена протягувати руку, адже коли пройдуть роки, я мрію з упевненістю сказати своїй уже здоровенькій дитині, що "я зробила все для того, аби ти був здоровий", – каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку

4731 2171 1234 2363

Корнєєва Алла Федорівна

Інформацію про лікування та стан хлопчика можна знайти на сторінці у мережі Facebook.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...