"Дякуючи вам, мої діти стали на ноги!": Хлопчикам-близнюкам, хворим на ДЦП, потрібна допомога для продовження лікування (фото)

Історія Артема і Давида Бойко вже знайома читачам Патріотів України, але дітям постійно потрібна допомога. Давайте допоможемо маленьким українцям!

Артем і Давид Бойко. Фото з домашнього архіву Любові Бойко.

До редакції Патріотів України звернулася мама двох хлопчиків-близнят Артема і Давида Бойко, які страждають важкими недугами - у діток дитячий церебральний параліч та аплазія правої нирки (по одній нирці у кожного хлопчика) зі словами великої вдячності і проханням про допомогу.

Патріоти України вже писали про цих мужніх дітей, які долають страшну недугу.

За час, що минув, і за допомогою наших читачів стан хлопчиків значно покращився - вони вже можуть стояти на ногах, навіть навчилися підніматися східцями і почали зв'язно говорити. Але лікування недугів близнят тривале і дороговартісне, тож їх мама Любов Бойко просить допомоги. Ось що пише жінка:

"Доброго дня, наші помічники, наші патріоти! Ви вже знаєте історію про моїх діток-близнят. Ви знаєте, як нам важко дається все, і як ми відчайдушно боремося.

Так вже сталося, що саме ви повірили в моїх діток і взяли їх під своє крило, подарувавши надію і шанс стати кращими. Я мама, у якої подвійна біда, у якої відразу у обох хлопчиків-близнят ДЦП, по одній нирці на кожного і багато всяких діагнозів.

Ці діти вистраждали і перенесли вже стільки, що не кожен дорослий витримає. Але Бог дарував їм життя, коли всі казали, що вони не будуть жити, а якщо і будуть, то ніколи не зроблять мене щасливою, бо навіть не зможуть самостійно голову тримати.

Дарувавши моїм дітям життя Бог знав, що і місія в них особлива. Вони перевіряють нас на людяність і небайдужість. Зрозуміло, що в наш час пролікувати відразу обох дітей неможливо просто з пенсією в 2100 грн.

Але ж ви вже допомагали Артему і Давиду! І в нас вийшло все, ми змогли пролікуватися і в нас неабиякі результати. Хлопчики вже не падають на колінка, коли йдуть по вулиці. Вони почали зв'язувати між собою слова, а не так, як раніше говорили тільки окремі слова. Тримаючись можуть підніматися сходами і з моєю допомогою спускаються навіть. Це для нас подвиг, бо нам нічого просто так даром не дається.

Подивіться на моїх красенів! Це ті дітки, про яких казали, що вони будуть лежачими, сліпими, глухими і ніколи не скажуть слово "мама". Це ті, які народились шестимісячними, по 1 кг кожен і не подавали признаків життя. Це ті, в яких мозок був залитий кров'ю від множинних крововиливів в мозок.

Ми пройшли дуже багато, ми тяжко працюємо щоденно, з болем, зі сльозами, але нам потрібна допомога, щоб ми не зупинилися, щоб рухалися далі, щоб стати ще кращими. Ми не можемо без лікування, яке дорого коштує і на яке в нас немає грошей. І якою б гіркою не була правда, що подальший розвиток моїх дітей залежить від грошей, але це так. Прошу вас, допоможіть моїм дітям! Я сама не справлюсь. Просто благаю вас про допомогу!", - пише Любов Бойко.

"Лікування призначено на серпень місяць, але сума велика, бо за двох діток - 57 тисяч грн. + памперси, ліки, дорога, але на це я відкладаю потрошки з кожної дитячої пенсії.

Я сама виховую дітей, а підрощеним діткам (таким, як мої) чомусь ніхто особливо не хоче допомагати.

Мені важко пояснити, що по віку вони вже і величенькі, але по вміннях, навичках - це завсім маленькі дітки, враховуючи нашу розумову відсталість внаслідок ДЦП. Я ніяк не можу зупинитися, бо все життя присвятила дітям і тому, щоб поставити їх на ноги і добитися того, чого вони вже навчилися і що можуть. Прошу, допоможіть, будь ласка", - пише жінка і благає про допомогу у лікуванні діток.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк, номер картки 5168 7423 2692 3277, Бойко Любов Миколаївна. Реквізити:

Код ЄДРПОУ Фонду: 40850891

Приватбанк МФО 320649.

Поточний рахунок № 26000052671435 (валюта UAH).

Номер карти Фонду (тільки для клієнтів ПриватБанку): 5169 3305 1042 0331 (підписати: для Любові Бойко).

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...