Дитячій табір, де зозуля кувала: Футболіст збірної України поширив волонтерську увагу з бійців АТО і на малечу

Волонтерам вдалося запалити в серцях хлопців, які раніше не грали, шалене кохання до футболу і ще більше мотивувати тих, хто вже займається.

Роман Зозуля. Фото google.com

Дитячій табір, де зозуля кувала: Футболіст збірної України поширив волонтерську увагу з бійців АТО і на малечу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Зозулі у Фейсбуці.

"Ідея дитячого футбольного табору виношувалася вже досить давно і нарешті в цьому році ми змогли втілити її в життя.Для нас є величезним досягненням ці сотні щасливих і палаючих очей, які обрали для себе футбол - вже як спосіб життя. Зізнаємося чесно, все це було звичайно ж не легко, безліч безсонних ночей, величезний потік складних завдань, іноді здавалося нездійсненних просто, але зараз вже ми можемо сміливо сказати про те, що ми впоралися на всі 100%!

Ми прожили це літо все разом з однією спільною ідеєю! Нам вдалося запалити в серцях хлопців, які раніше не грали, шалене кохання до футболу і ще більше мотивувати тих, хто вже займається. Хлопці посилено тренувалися в будь-яких погодних умовах, в жахливу спеку, або зливу, ніхто навіть не думав здаватися.

Завжди поруч були тренери, які підтримували відмінну дисципліну і в той же час не давали хлопцям нудьгувати, ставили особистий приклад багато в чому і дуже дбайливо ставилися до кожної дитини.

Для нас дуже приємно отримувати безліч дзвінків з подяками від батьків і обіцянками обов'язково зустрітися наступного літа. Якщо наш досвід, яким ми поділилися, допоможе комусь із хлопців домогтися успіхів - значить все це було не дарма і ми будемо рухатися далі!", - написав Зозуля.

Нагадаємо, ініціаторами створення футбольного табору для дітей були екс-гравці "Дніпра" Роман Зозуля та Руслан Ротань.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...