Маленькому українцю потрібне різдвяне диво! Врятуймо разом семирічного Юру, - Зінкевич

На операцію, яка може врятувати життя дитині, потрібно 16 тис. євро, у родини таких коштів немає.

Юра Синичка. Фото: ФБ

"Друзі, важливо! Прошу репосту! Маленькому українцю потрібне різдвяне диво!" – пише на своїй сторінці в Фейсбук Яна Зінкевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Юра Синичка потребує пересадку нирки. Залишився один день та зібрати 16000€!

Подаруйте дитині шанс на життя

Я зі своєю донечкою Богданкою долучились до підтримки цієї дитини. Можна обійтись на свята без на перших погляд важливих речей, але подарувати дитині ЖИТТЯ!

Для довідки:

Семирічний Юрасик Синиця мешкає в селі Дихтинці Чернівецької області.

Хлопчик хворіє на цистиноз. Медичні препарати, потрібні для його лікування, держава не закуповує.

Дітей з таким діагнозом в Україні четверо, один з них - Сашко, рідний брат Юрасика. Фактично такі діти безпорадні, якщо не сказати приречені, враховуючи загальний рівень летальності серед людей з цією хворобою.

Але світ - не без добрих українських людей. За цей період вдалося зібрати 44 тисячі євро, потрібних на операцію, і хлопчик, який загадав Миколаю бажання у вигляді "нової нирочки", отримав шанс на надію. Прошу вас допомогти зібрати решту суми і врятувати дитині життя".

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...