Потрібна допомога: Український морпіх просить врятувати його донечку (фото)

У мережі просять допомогти у лікуванні 6-місячної Олександри, доньки морського піхотинця Антона Гуленка, повідомляють Патріоти України.

Лікарі поставили діагноз дитині "спінальна аміотрофія, хвороба Вердніга-Гоффмана", зазначила Олександра Безсмертна з командування Морської піхоти України. Така хвороба виникає в кожної 7-ї дитини на 100 000 новонароджених.

"Наразі сім'ю Анота направили до Львівського Інституту спадкової патології, вже після - визначать куди направляти на лікування манюню. Із безлічі прочитаної інформації і консультацій лікарів, лікуванням такої хвороби займаються в Ізраїлі та Німеччині. Лікування вартує шалених грошей - від11 до 20 тис. євро. Для сім`ї Антона така сума не підйомна. Просимо допомогти врятувати життя донечці морпіха - Олександрі. Разом ми сильніші, і коли біда торкається побратима, це стосується кожного!", - пише Безсмертна.

Номер картки батька Олександри, Гуленко Антон - 5168 7427 0779 0873

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...