Потрібна термінова допомога: волонтер, котрий втратив ногу через поїздки в АТО, може втратити й другу

Чоловік свого часу здійснив близько 15 поїздок в зону АТО, маючи проблеми з діабетом.

Допоможіть! Фото: соцмережі.

У реанімації 2-ї Чернігівської міської лікарні, у дуже важкому стані, перебуває волонтер Станіслав Астахов. Лікарі діагностували у нього пневмонію та хворобу судин. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Волонтер свого часу здійснив близько 15 поїздок в зону АТО, маючи проблеми з діабетом. Під час одної з поїздок отримав травму великого пальця на нозі, близько 2 місяців тому йому по коліна відрізали праву ногу. Нині йому загрожує ампутація і другої ноги.

Щоб запобігти цьому, потрібно провести операцію стентування коронарних судин. Її вартість складає 30 тисяч грн. Реквізити для допомоги: ПриватБанк Номер картки: 5167982300412050 Станіслав Астахов.

Дивовижний танок: Українські полярники з'ясували, навіщо кити колективно закручують спіралі в океані

вівторок, 9 липень 2024, 13:32

Відтак один з китів подає звуковий сигнал годування, після чого всі інші одночасно пливуть вгору, через центр спіралі, відкривши рот. У цей момент тварини набирають у рот все на своєму шляху завдяки великим горловим складкам. Вони розправляються і дозв...

Справжні "улюбленці": Кого з українських публічних осіб найчастіше цитують російські пропагандисти

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:10

В Україні провели дослідження, яке показало, кого з українських публічних осіб найчастіше цитують пропагандистські видання держави-агресора Росії. У топ-40 потрапили колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін, генерал ЗСУ у відставці Сергій Кривонос, на...