"Усе її життя - боротьба": Маленькій донечці героя АТО потрібна допомога (фото)

Родина звертається до всіх небайдужих - самостійно зібрати кошти на порятунок дитини їм не під силу.

Фото: Архів

"Доброго дня всім! Мене звати Супрун Лідія, я мама особливої дівчинки Лізи з міста Кременчук. 6 років тому в нашій сім`ї з'явилася на світ наша найдорожча в світі донечка. І так сталося що Лізочка народилася на 2 місяці раніше терміну, вагою 1500 гр.", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"Стан при її народженні був дуже важкий: вона не закричала, не дихала, відразу потрапила в реанімацію, 9 днів були на штучній вентиляції легень. З перших хвилин життя нашої дочечки - боротьба... Боротьба за перший самостійних вдих і видих, за кожен рух... Пізніше прозвучав діагноз - ДЦП... Але ми пообіцяли донечці, що зробимо все, що в наших силах, щоб вона була повноцінною людиною.

Позаду у Лізи лікування в різних медичних центрах, клініках... Усі ці роки ми боремося за її здоров'я. Завдяки колосальній праці і завзятості, до 6 років ми багато чого добилися: Лізонька з підтримкою стоїть, сидить, розуміє обернену мову, намагається повторити слова і посміхається, незважаючи ні на що... Після кожного курсу реабілітації є позитивний результат, вона дуже старається. Вона через біль і сльози бореться за кожну навичку, за кожен рух, які дуже тяжко даються.

Найважче нам було, коли Лізин тато захищав нашу країну і всіх нас на сході... Серце боліло і за нього і за доньку. Але завдяки підтримці і допомозі добрих і чуйних людей - ми продовжували лікування і чекали тата додому!!! У нашій сім'ї працює лише чоловік, я доглядаю за Лізою, і самостійно зібрати кошти на лікування не реально... Тому ми звертаємося до всіх добрих і чуйних до чужого горя людей допомогти нам продовжувати лікування нашої єдиної донечки і подарувати їй шанс на краще життя без болі. Щиро будемо вдячні кожному з вас.

Низький материнських Вам уклін. Хай Господь береже всіх нас!".

Рахунок: 29244825509100 ТРАНЗИТ/ПОПОВНЕННЯ КАРТ

БАНК ПАТ КБ"ПРИВАТ БАНК"

МФО 305299

ЗКПО 14360570

Картка - 5168 7422 1621 8739

Супрун Лідія Іванівна - мама Лізи

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...