Волонтери просять про допомогу 25-річному бійцю АТО, в якого через поранення розривається шкіра на нозі (фото)

Повне відновлення можливе лише за допомогою унікальних біотехнологій.

Дмитру потрібна допомога. Фото: peoplesproject.com.

Волонтери збирають кошти на лікування військового. Боєць 128 ОМБр Дмитро був поранений біля Дебальцевого. У нього – великий рубцево-виразковий дефект правої підколінної ямки. Вартість лікування воїна становить 81 517 грн. Про таке повідомляють волонтери People's Project, передають Патріоти України.

Через безрезультативне лікування після поранення, у хлопця на нозі розривається шкіра під час ходьби. У випадку Дмитра рана під коліном загоюється, а потім знов відкривається вже з пів року, Дмитро змушений постійно приймати імуностимулюючі препарати (зараз п’є противірусні), так як є велика ділянка, яка не покрита шкірою. Повне відновлення можливе лише за допомогою унікальних біотехнологій у проекті "Біотех-реабілітація поранених".

Оскільки держава, через низку законодавчих та інших обмежень, поки не підтримує біотехнології у лікуванні, солдат може сподіватися лише на народ України.

"Кошти збираються через волонтерську платформу People's Project. Закликаємо всіх, хто має можливість, допомогти пораненому солдату. А також поширити це", – написали волонтери.

У повідомленні також мовиться, що про ефективність методики, яку мають лише кілька клінік у світі, говорять факти – сенсаційне відновлення розтрощеної ноги 19-річного добровольця українськими біотехнологами. А нещодавно лікарі відновили зв'язку коліна пораненому бійцю 57 бригади.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...