Вона хоче радіти життю, як і всі діти: Донечці бійця АТО потрібна допомога (фото, документи)

Маленька Ліза має діагноз ДЦП, але незважаючи на це, бореться за право на щасливе майбутнє. І в цьому їй може допомогти кожен з нас.

Ліза Супрун. Фото: архів

"Доброго дня всім! У перших рядка свого листа ми б хотіли подякувати всім добрим людям, які не пройшли повз горе в нашій сім’ї і неодноразово допомагали нашій донечці Лізі поїхати на реабілітацію", - написала у редакцію Патріотів України мама дівчинки Ліза Супрун. Наводимо текст листа:

"З Вашою допомогою за свої 5 рочків наша донечка пройшла не однин курс лікування і не в одній клініці, це клініка професора Казявкіна в Трускавці та клініка Інново у Львові. Вона почала самостійно перевертатися, з підтримкою стояти біля опори, сидіти в столику та з сторонньою допомогою присідає...

Так, їй дуже важко, але вона старається. Дітки з ДЦП, як Лізонька, якщо ми їх не бачимо на вулицях, це не означає, що їх немає... На жаль, вона змушена вести інший спосіб життя, ніж її здорові однолітки. Це - клініки, санаторії, реабілітаційні центри і т. ін..

ДЦП є найпоширенішою причиною дитячої інвалідності. Але ці діти - такі ж діти, як і всі інші, які хочуть радіти життю, стрибати, бігати, веселитися, робити те, що інші діти, але не можуть.

Незважаючи на діагноз, Лізонька бореться за своє життя і за право бути повноцінним членом суспільства. Наша донечка - звичайна дівчинка з чарівною посмішкою, яка поки, на жаль, не може ходити. Щоб вона зробила свої перші кроки, їй потрібні постійні реабілітації.

Так склалося, що в місті, де ми живемо, немає потрібних фахівців з реабілітації, тому нам доводиться постійно проходити лікування далеко від дому. Вже зараз ми в Трускавці.

Далі нас чекають в клініці Інново у Львові,потім плануємо їхати на іпотерапію в Чутово...

Кожен з курсів лікування наближає донечку до довгоочікуваних самостійних кроків. АЛЕ поїздка туди можлива лише завдяки ВАШІЙ допомозі, бо за ці 5 років ми вже вичерпали всі фінансові запаси родини…Ми просимо всіх, хто може, допомогти нам в боротьбі за повноцінне життя єдиної донечки. Щиро дякуємо кожному, хто допомагає нам поставити Лізоньку на ніжки".

РАХУНОК: 29244825509100 ТРАНЗИТ/ПОПОВНЕННЯ КАРТ

БАНК ПАТ КБ"ПРИВАТ БАНК"

МФО 305299

ЗКПО 14360570

ПЛАСТИКОВА КАРТКА - 4149 4978 0791 0189

Супрун Лідія Іванівна (мама Лізи)

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...