"Нептун" прилетів: У Воронезькій області РФ відбулась потужна комбінована ракетно-дронова атака на стратегічні склади боєприпасів російської армії (відео)

За словами губернатора Олександра Гусєва, вогонь розгорівся нібито через падіння уламків збитих дронів.

У ніч на 24 серпня безпілотники атакували Воронезьку область Росії. У результаті почалася пожежа на складі боєприпасів. Про це заявив губернатор Олександр Гусєв у Telegram.

Так, ще о 01:12 ночі за київським часом він написав, що у Воронезькій області оголошено тривогу через атаку БПЛА. Пізніше він зазначив, що сили ППО РФ нібито збили один безпілотник літакового типу.

"Унаслідок падіння уламків безпілотника в одному з муніципалітетів було загоряння трави, яке вже ліквідовано. За попередньою інформацією, осколкове поранення отримала одна людина. Їй надано всю необхідну медичну допомогу. Великих руйнувань на землі немає", — написав Гусєв.

Щоправда, вже через 46 хвилин він визнав, що внаслідок атаки почалася пожежа на складі боєприпасів. Вона спричинила детонацію "вибухонебезпечних об'єктів". Однак, за словами Гусєва, вогонь розгорівся нібито через падіння уламків збитих дронів.

"Нових постраждалих, а також пошкоджень цивільних будівель наразі не виявлено", — заявив він.

Ворог явно намагається применшити масштаби наслідків.

"Повідомляється про приліт ракети Р-360 «Нептун» і подальший вибух на великому складі боєприпасів російської армії в Острогозькому районі Воронезької області.", - повідомив зранку нардеп Мисягин.

Як повідомив Telegram-канал"Мой и твой Воронеж", вибухи чули в Острогозькому районі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Декого не вистачає?: На відео з російськими військовополоненими помітили цікавий нюанс

субота, 24 серпень 2024, 16:54

Після обміну полоненими, який відбувся 24 серпня на День Незалежності України, російський аналітик помітив, що серед полонених російських військових немає кадирівців. На цьому зауважив російський військовий аналітик Ян Матвєєв у себе в Telegram-каналі,...

Візит Моді до Києва – знаковий. В Азії всі розуміють символи – напередодні Дня Незалежності випадкових візитів не буває, - ексголова МЗС України Клімкін

субота, 24 серпень 2024, 16:42

"Прем'єр-міністр Індії Моді не буде грати в нашу гру. Але його візит до Києва не про це – він не просто важливий, він знаковий", - пише ексочільник МЗС України Павло Клімкін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продов...