"100 человек уже положили": Окупант скаржиться на нестачу їжі та велику кількість 200-х (аудіо)

Військовослужбовець окупаційної армії скаржиться, що їжу їм не підвозили три тижні, а воду – 7 днів. Що ж до втрат в особовому складі, то вони колосальні. Про це свідчить чергове перехоплення, оприлюднене ГУР, передають Патріоти України.

Як зазначив розчарований окупант, штурм провалений, "все в гівні", так званих побратимів убили. "Нещасним" дуже хочеться їсти і пити. "Ось і вся війна. Яка країна, така й армія *буча", – констатував вояка.

Військовий каже, що бронежилет він уже знімає, сил немає його носити. Якщо боєць поранений, ніхто й не думає його вивозити. "200-ті валяються в полі, їх не забирають", – зазначає окупант.

За словами військового армії РФ, нічого не робиться, усім взагалі начхати на них та російський наступ. Те, що окупантам вдалося зайняли, вже відбили. Щобільше, каже він, усіх повбивали. "100 людей з лишком поклали за декілька днів. Нікого більше немає: ні 2-ї, ні 3-ї (ліній – ред.)... за зеками нікого немає, все про***ано", – підсумував окупант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...