11-річний хлопчик сфотографував привида, який визирнув із вікна стародавнього готелю (фото)

У Великій Британії 11-річний Олівер Тетэм сфотографував "примару", який визирав із вікна старовинного готелю XII століття. Про це пише Coventry Live.

Готель в абатстві Кумбе (Англія) давно прославився своїми "привидами". Хлопчик помітив "привида" під час перебування в готелі перед Різдвом.

Моторошне обличчя у вікні помітив 11-річний хлопчик. Саме він зробив знімок, коли разом із сім'єю відвідав будівлю XII століття перед Різдвом. Юний Олівер разом із сестрою Ребекою та дідусем Еріком завітав на територію алеї Кумбе, щоб узяти участь у світловому шоу під назвою Illuminate.

Тетем старший жартував над дітьми, казав, що вони повинні стежити за привидами. Однак сімейство ніяк не очікувало, що Олівер справді сфотографує те, що, на думку багатьох людей у соцмережах, є привидом, який зачаївся в готелі.

"Коли я побачив дивну фігуру, що виглядала з вікна і дивилася на сад, я зробив знімок на мамин телефон, який я використовував для зйомки святкових вогнів. Я збільшив зображення настільки, наскільки зміг. Вона була набагато чіткішою, ніж на фотографії", — розповів хлопчик.

Фігура була одягнена в одяг у вікторіанському стилі, точніше, в білий очіпок і фартух поверх чорної сукні. Вона показалася у вікні другого поверху. Намагаючись звернути увагу мами і сестри на фотографію, Олівер закликав їх, але "фігура раптово повністю зникла".

Відтоді Олівер "розслідує" появу привидів в абатстві Кумб і вважає, що це може бути колишня покоївка сім'ї Крейвенів, яка, як стверджується, і донині переслідує цей маєток.

Видання зазначає, що за останні кілька років привид Матильди (покоївки) кілька разів був знятий на камеру. Востаннє це сталося 2018 року, коли мисливці за привидами побачили постать, що стоїть біля вікна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...