12 загиблих та кілька десятків поранених: HIMARS "передав привіт" штабу Росгвардії в окупованому Донецьку (фото, відео)

У понеділок, 27 березня, ЗСУ з HIMARS обстріляли штаб Росгвардії в окупованому Донецьку. В результаті влучного попадання ліквідовано 12 окупантів, ще 60 "затрьохсотили". Про це повідомив Telegram-канал "Досье Шпиона", який веде один зі співробітників спецслужб, передають Патріоти України.

Він також опублікував відповідні відео результату "демілітаризації". "Шановні передплатники, за словами мого джерела, триповерхова офісна будівля в Донецьку, яка постраждала вчора (27.03) внаслідок обстрілу, служила штабом Федеральної служби військ національної гвардії РФ", – йдеться в повідомленні.

Спецслужбовець також зазначив, що 12 росгвардійців було знищено одразу, ще понад 60 поранено. Серед "трьохсотих" багато таких, що перебувають у тяжкому та вкрай тяжкому стані, а отже, вони претенденти на "двохсоті".

"Обстріл було здійснено з використанням РСЗВ "HIMARS", – наголосив автор Telegram-каналу.

На відео показано результати влучного попадання в триповерхову будівлю штаб Росгвардії. Як видно з кадрів, знищено значну частину будинку. На місці "прильоту" зайнялась пожежа, вогонь спопелив автівки та військову техніку ворога, що знаходилась біля штабу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...