14-річна донька Віри Брежнєвої розсекретила, де зараз проживає (фото)

Донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – розповіла про своє повсякденне життя за кордоном та поділилася планами на майбутнє. Так, у своєму фотоблогу дівчина дала відповідь на найцікавіші запитання юзерів, передають Патріоти України.

Зокрема, зізналася, що наразі проживає і навчається у Женеві, Швейцарія. Втім, у майбутньому Сара планує вступати до престижного іноземного університету моди та дизайну й здобувати знання в галузі дизайну інтер'єру. Ба більше, молодша донька співачки вже має власну студію дизайну інтер'єру у свої 14 років, яку відкрила ще 2022 року.

Також Кіперман, яка любить хизуватися своєю стрункою фігурою, поділилася секретом такої форми. Зокрема, вона зазначила, що займається фітнесом, тенісом і часто виходить на прогулянки. До того ж за кордоном підліток веде доволі активний спосіб життя і має низку хобі. Так, Сара поділилася, що любить ходити на шопінг, займатися кулінарією, діджеїнгом, фотографією та грати у шахи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...