Якщо хтось не куштував таку смакоту в дитинстві - ще не пізно спробувати, повідомляють Патріоти України.
Чорнослив потрібно добре помити.
Якщо він сильно засушений, тоді потрібно його залити холодною водою приблизно на 30 хвилин.
У мене чорнослив був м'який, тому я його просто добре помила.
Волоські горіхи потрібно підсушити і трохи обсмажити.
Зробити це можна на сухій сковороді на невеликому вогні або в духовці.
І розрізаємо горіх на навпіл, щоб вийшли четвертинки горіха.
Потім беремо чорнослив і робимо збоку надріз, щоб вийшов кишеньку.
У кишеньку засовуємо шматочок волоського горіха.
Якщо чорнослив великий, тоді можна і половинку горіха.
Таким чином фаршируємо чорнослив.
Для крему: сметану потрібно збити з цукровою пудрою.
Краще збивати міксером близько 3 хвилин, щоб сметана була пишної консистенції.
Можна збирати десерт)
У склянку або в креманку, на дно викладаємо фарширований чорнослив і заливаємо сметанним кремом, зверху викладаємо другий шар чорносливу і також заливаємо сметаною і т.д.
Десерт готовий, можна прикрасити на свій розсуд.
У мене повітряний рис.
Легкий і корисний десерт сподобається як дітям, так і дорослим.
Смачного!
Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем (13 травня за старим) вшановують Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За юліанським календарем цього дня згадують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта, нагадують...
За даними джерел Цензор.Нет, сьогодні співробітники Служби безпеки України затримали генерального директора державного підприємства Міністерства стратегічної промисловості, технічного директора, а також двох військовослужбовців - керівників військової ...