Якщо хтось не куштував таку смакоту в дитинстві - ще не пізно спробувати, повідомляють Патріоти України.
Чорнослив потрібно добре помити.
Якщо він сильно засушений, тоді потрібно його залити холодною водою приблизно на 30 хвилин.
У мене чорнослив був м'який, тому я його просто добре помила.
Волоські горіхи потрібно підсушити і трохи обсмажити.
Зробити це можна на сухій сковороді на невеликому вогні або в духовці.
І розрізаємо горіх на навпіл, щоб вийшли четвертинки горіха.
Потім беремо чорнослив і робимо збоку надріз, щоб вийшов кишеньку.
У кишеньку засовуємо шматочок волоського горіха.
Якщо чорнослив великий, тоді можна і половинку горіха.
Таким чином фаршируємо чорнослив.
Для крему: сметану потрібно збити з цукровою пудрою.
Краще збивати міксером близько 3 хвилин, щоб сметана була пишної консистенції.
Можна збирати десерт)
У склянку або в креманку, на дно викладаємо фарширований чорнослив і заливаємо сметанним кремом, зверху викладаємо другий шар чорносливу і також заливаємо сметаною і т.д.
Десерт готовий, можна прикрасити на свій розсуд.
У мене повітряний рис.
Легкий і корисний десерт сподобається як дітям, так і дорослим.
Смачного!
"Думаю, що вся ця світова ескалація може завершитися десь до 2040 року. Я кажу саме про світову напругу – не про нашу війну. Зараз стає все більше напруги в усіх частинах світу і можуть бути ще конфлікти", - пише у своєму блозі Андрій Коваленко, переда...
Незабаром британські ЗРК малої дальності RapidRanger (з ракетами LMM - Lightweight Multirole Missile) поступлять в Україну на суму у 1.7 млрд. фунтів (це десь приблизно біля 2 млрд. євро)... Більше того, британці готові допомогти локалізуати виробництв...