"18 сторіччя реально дивується, чому вони не перемагають": Біля Пєнзи відбулись змагання з рубки шашкою - пішки й на коні (фото)

"Новини спецоперації в Україні": біля Пєнзи відбулись змагання з рубки шашкою - пішки й на коні. Нагороджували "тємлякамі" - дуже корисною штукою, що дозволяє не губити шашку, коли вихоплюєш на коні револьвер...", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, оце 18 сторіччя реально дивується, чому вони не перемагають 21 сторіччя. Хаймарси, Байрактари й супутники - однозначно ніщо проти тих, хто розрубає шашкою з коня повну пляшку!

...А ми дивуємось порожнім "бронікам", картонним каскам часів 2СВ і циркулю в "офіцерському планшеті". Це ще передові технології.
До речі, там реально обурені і здивовані - як же ж так, на держслужбі 165 000 "реєстрових казачков", при тому "з досвідом і підготовкою" (мабуть, ще й батогом віртуозно володіють). А мобілізувались воювати з Україною - аж цілих 27 (двадцять сім!).
Цікаво, чого це вони - невже злякались якихось Гарпунів і Цезарів?! В них же є шашка (з тємляком і навіть револьвером!) і ядрьона бомба - вони найбільш передова армія на планеті!))".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...