2-метрові прибульці, що вільно пересуваються небом, тероризують віддалене селище у Перу. Злобних гуманоїдів вдалося відзняти. Запитань від цього менше не стало, - ЗМІ

Міфічні Los Pelacaras

Мешканці віддаленого селища у Перу, де проживають представники народу ікіту, поскаржились владі країни на незвичайну проблему. В середині липня на них почали нападати дивні літаючі істоти приблизно по два метри на зріст. Їх одразу прийняли за інопланетян.

Як пише видання The Byte, жителі селища описують невідомих істот, як броньованих створінь, які легко ухиляються від будь-якої зброї. Їх навіть порівняли з лиходієм Зеленим гобліном із коміксів про Людину-павука.

Назву їм дали Los Pelacaras, або "чистильники облич" – на честь персонажів місцевого фольклору, які харчуються людським органами, жиром та з’їдають обличчя (звідси і назва).

За словами ікіту, істоти почали прилітати до них ночами і нападати на жінок та підлітків. В результаті однієї з таких атак 15-річна дівчина отримала різану травму шиї та її довелось госпіталізувати.

Напади змусили мешканців селища організувати нічні патрулювання і навіть попросити у влади надіслати їм на допомогу військових. Але дивні візити не припинились.

Що відбувається насправді

Поки точно не встановлено, хто саме і яким чином добирається до селища, розташованого в сільському районі Альто-Нанай на північний схід від столиці країни, міста Ліма. Але чиновники, які розслідують дивні скарги, припускають, що це можуть бути нелегальні шахтарі, які пересуваються за допомогою реактивних ранців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...