2 травня - це не день свята. Це день пам'яті. Набутої пам'яті "ватанів" про те, що вони програли, - блогер

Українським патріотам вдалося завдяки горизонтальним зв'язкам й особистій хоробрості зупинити підтримуваний зрадниками-ментами та продажними місцевими елітами донбаський сценарій.

"Сьогодні ватні - всі ці Портнови, Лукаші, Бандарєнкі, 112, Зіки, Нюзвани, Страни.уа і Свєти Крюкови, Макси Назарови, Дубінські й решта - будуть пушити тему 2 травня в Одесі", - пише Богдан Буткевич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я не буду повторювати очевидні речі про те, що це був вирішальний момент тієї буремної весни-2014. Коли не організованим ніким згори українським патріотам вдалося завдяки горизонтальним зв'язкам й особистій хоробрості зупинити підтримуваний зрадниками-ментами та продажними місцевими елітами донбаський сценарій. Поки центральна влада жувала соплі, а точніше - готувалася до президентських виборів, прості люди з Одеси та Харкова, що дуже символічно, змогли дати відпір банді озброєних вогнепальною зброєю уродів, метою яких було залякати український актив. Щоби потім до міста могли заходити російські гібридні війська. А може - й кадрові.

Але вийшло по-іншому. Ніби як здоровенний гопник, впевнений у своїй силі, із ножем в кишені, вирішив зачморити чувачка невисокого зросту, що проходив поруч. Але чувачок виявився кмс по боксу. Й дав гопнику відкоша. Та так сильно, що с*икливе чмо побігло від нього. А потім, коли панічно дерлося на паркан, звалилося й зламало собі шию.

Саме так і сталося того дня в Одесі. Заздалегідь озброєні ватники та завезене з Придністров'я бидло вирішили напасти на український марш, який того дня поєднувався з фанатським двіжем перед футбольним матчем «Чорноморець-Металіст». Але українці не втекли, а прийняли бій. Й досить швидко погнали вато-бандитів. Що коштувало кілька життів патріотів, застрелених бандитами з колорадськими стрічками. Це щоб ніхто не розповідав про те, чому ж українці потім переслідували вбивць.

Частина яких побігла потім до свого «штабу» - захопленого з відома й дозволу місцевої влади Дому профспілок на Куліковому полі. Де почали кидати в українців, які прийшли знищити нарешті наметове містечко гнилі, коктейлі молотова. В результаті, сталося займання в самому будинку. Який спалахнув як сірник, бо був дуже старий. Від чого й загинуло кілька десятків людей. Точніше - задихнулися від ядучого диму.

Найважливіше, що коли почалася реальна пожежа, то українці як нормальні люди почали допомагати ватникам вилазити з вікон. Про що є тони відеосвідчень. Й відносили поранених до швидких.

Власне, в цьому і полягає різниця між нами і ними. Ми просто боронимо своє, не ставлячи за мету когось знищити. А ось для ватана єдиним бажаним результатом є знищення нас, тобто, українців. Бажано - фізично. Тому, 2 травня - це не день свята. Це день пам'яті. Набутої пам'яті ватанів про те, що вони програли. І програють ще, якщо спробують відкрито виступити проти українців в Україні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...